Half april werd er een buitenshow gehouden “outdoor Zeeland”. Het was het paasweekend en er waren slechts 4 dwergpinschers ingeschreven. Beste reu en beste van het ras werd “Djeck v. Tilburgs Roem” van Ine Hartgers & Ilse Krijnen. Beste teef werd “Isabelle v. Tilburgs Roem” van Ine Hartgers.

Begin juni werden er 2 shows georganiseerd in de evenementenhal van Gorinchem. Op zaterdag was de HOLLAND CUP 2022. Hier waren 9 dwergpinschers ingeschreven. Beste reu werd “Djeck v. Tilburgs Roem” van Ine Hartgers & Ilse Krijnen. Beste teef en beste van het ras werd een hond uit Zweden; “Exigor’s Pretty Amora”.
Op maandag werd de Pinkstershow gehouden met 5 ingeschreven dwergpinschers. Beste reu werd “Upendo Kenay van Crowded House”. Beste teef en BOB werd wederom het teefje uit Zweden.

Een aantal van onze leden hebben ook in het buitenland weer mooie succesjes behaald:

In Antwerpen werd de reu “Be Like Hopper of Marley’s Dream” (eig. Jacqueline Jansen) beste reu met CAC/CACIB.
De reu “Santa Julf Nokaut” (eig. Bianca Smits) werd reserve beste reu met CAC en Res.CACIB. Het teefje “Forever Not Forget Me v. Majori’s Donk” (eig. Bianca Smits) werd beste veteraan van het ras.

In april is Ine Hartgers met 2 van haar honden afgereisd naar de internationale show van Salzburg in Oostenrijk. Op zaterdag behaalde “Hilly van Tilburgs Roem” 3ZG in de tussenklasse en “Ayla van Tilburgs Roem “2 ZG” in de kampioensklasse. Op zondag behaalde “Hilly” 1U met CACA en het res.CACIB en “Ayla” behaalde 1U met CACA.

Eind april deed Ine mee aan het “European dogshow weekend” in Parijs. Op zaterdag was de zogenaamde “championat de France”. “Hilly” viel wat minder in de smaak met een G. “Djeck van Tilburgs Roem” werd op deze show reserve beste reu met CACS en res.CACIB. Op zondag was de “Europese kampioenschap”. “Hilly” kreeg ditmaal een ZG. “Djeck” werd wederom reserve beste reu met CACS en res.CACIB. Omdat beide dagen de beste reu al internationaal kampioen is, schuift het CACIB door naar “Djeck”.
(Djeck is in mede-eigendom van Ilse Krijnen)

Begin mei was de dubbele show van Gent (B).
De reu “Be Like Hopper of Marley’s Dream” (eig. Jacqueline Jansen) behaalde op zaterdag 1U CAC/CACIB. Op zondag kreeg hij 1U CAC en het reserve CACIB.
De reu “Sange Caliente Uncas” (eig. Jacqueline Jansen) won op zaterdag 1U CAC en het res.CACIB. Op zondag won hij 1U CAC/CACIB en werd hij BESTE van het RAS.
De reu “Santa Julf Nokaut” (eig. Bianca Smits) kreeg op zaterdag 3ZG. Het teefje “Semper Ante Forget Me Not (eig. Bianca Smits) werd op zaterdag BOB veteraan (op een leeftijd van 13 jaar!)
Het teefje “Hilly van Tilburgs Roem” (eig. Ine Hartgers) werd op zondag beste teef met CAC en CACIB.

Half mei werd de show van Wieze (B) gehouden.
De reu “Sange Caliente Uncas » won het res.CAC. Het teefje « Hilly van Tilburgs Roem” won hier het CAC.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Website door Gijs de Waard