Activiteiten agenda

In de kalender op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten die door of namens de V.F.L.D. worden georganiseerd. We proberen deze zo goed mogelijk up-to-date te houden. Klopt er iets niet of wil je graag meer informatie? Stuur dan een e-mail naar bianca.smits@home.nl

Samen actief zijn, met of zonder hond(en), geeft veel plezier. Sommige activiteiten zijn alleen toegankelijk voor leden van de VFLD. Bij de meeste evenementen zijn niet-leden ook van harte welkom. Ben je je aan het oriënteren over de aanschaf van een Dwergpinscher? Dan zijn deze activiteiten bij uitstek geschikt om kennis te maken met het ras, met eigenaren, fokkers of met de rasvereniging.

Evenementen

Voor alle, namens De Verening van Fokkers en Liefhebbers van gladharige Dwergpinschers en aanverwante rassen (VFLD), georganiseerde evenementen geldt o.a.:

  • Deelname is voor eigen risico.
  • Honden dienen altijd aangelijnd te zijn tenzij door de organisatie anders wordt aangegeven.
  • Voorkom agressie tussen honden onderling en geef elkaar de ruimte. Iedere eigenaar dient ervoor te zorgen dat andere deelnemers en aanwezigen op geen enkele manier hinder ondervinden van zijn of haar hond.
  • Het welzijn van de honden staat voorop. Ruw optreden is niet toegestaan. Dit kan leiden tot schorsing of verwijdering van het terrein.
  • Deelnemers aan de evenementen stellen zich bloot aan bepaalde risico’s die inherent zijn aan het deelnemen aan de verschillende evenementen. De VFLD en door de VFLD aangewezen organisaties kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig ongerief of nadeel, inbegrepen ongevallen, als direct gevolg van deelname aan het betreffende evenement.
  • Iedere exposant – eigenaar – deelnemer draagt zelf de volle verantwoordelijkheid voor eventuele schade, die de exposant – eigenaar – deelnemer of de door hem ingeschreven honden aan personen of eigendommen in het gebouw of op de rondom gelegen terreinen aanbrengt. De VFLD en de mede-organiserende vereniging/club zullen als vereniging voor een dergelijke schade nimmer garant staan.
  • Het is altijd mogelijk dat de hond op de locatie zijn/haar behoefte doet, dit dient dan direct te worden opgeruimd. Hiervoor is de eigenaar c.q. begeleider van de hond verantwoordelijk maar aarzel niet om elkaar hierop aan te spreken. 

Graag tot ziens op één van onze evenementen!


Secetariaat

Secretariaat
Marmotberg 28
4708 NG Roosendaal
06-45432498
bianca.smits@home.nl

KVK en RVB

Ingeschreven in het verenigingenregister bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder no.: V 40531841

copyright © De Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van gladharige Dwergpinschers en aanverwante rassen