Winterwandeling VFLD

Winterwandeling VFLD

door
37 37 mensen hebben dit evenement bekeken.

Aan alle eigenaren van Dwergpinschers, Oostenrijkse Pinschers en Affenpinschers.

Komt u ook genieten van de schitterende stranden van de gemeente Sluis?

We willen op zondag 25 februari 2024 vanaf 13.00 uur verzamelen op het parkeerterrein bij de veerhaven in Breskens. Er is ruime (gratis) parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer is deze plek prima bereikbaar. U reist met trein of bus naar Vlissingen en neemt daar de boot naar Breskens. De bootverbinding Vlissingen-Breskens is alleen toegankelijk voor voetgangers en fietsers. Komt u met de auto dan kunt u Zeeuws-Vlaanderen bereiken via de Westerscheldetunnel (tussen Goes en Terneuzen) of via Antwerpen.

Op het parkeerterrein wordt u ontvangen met koffie, thee en koek. Omstreeks 13.30 uur kunnen we starten met een wandeling. Na afloop van de wandeling kunnen we gezamenlijk nog wat drinken (consumpties voor eigen rekening) en napraten in een van de nabijgelegen strandpaviljoens.

Als u deel wilt nemen willen wij graag weten met hoeveel personen en hoeveel honden u van plan bent om te komen. Verder willen we graag het mobiele telefoonnummer weten waarop u de dag van de wandeling bereikbaar bent.

Aanmelden vóór 20 februari bij Ine Hartgers-Wagener. Per E-mail naar info@dwergpinscher.nl.

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar info@dwergpinscher.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

25-02-2024 13:30
 

Locatie

Share With Friends


Voor alle, namens De Verening van Fokkers en Liefhebbers van gladharige Dwergpinschers en aanverwante rassen (VFLD), georganiseerde evenementen geldt o.a.:

  • Deelname is voor eigen risico.
  • Honden dienen altijd aangelijnd te zijn tenzij door de organisatie anders wordt aangegeven.
  • Voorkom agressie tussen honden onderling en geef elkaar de ruimte. Iedere eigenaar dient ervoor te zorgen dat andere deelnemers en aanwezigen op geen enkele manier hinder ondervinden van zijn of haar hond.
  • Het welzijn van de honden staat voorop. Ruw optreden is niet toegestaan. Dit kan leiden tot schorsing of verwijdering van het terrein.
  • Deelnemers aan de evenementen stellen zich bloot aan bepaalde risico's die inherent zijn aan het deelnemen aan de verschillende evenementen. De VFLD en door de VFLD aangewezen organisaties kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig ongerief of nadeel, inbegrepen ongevallen, als direct gevolg van deelname aan het betreffende evenement.
  • Iedere exposant - eigenaar - deelnemer draagt zelf de volle verantwoordelijkheid voor eventuele schade, die de exposant - eigenaar - deelnemer of de door hem ingeschreven honden aan personen of eigendommen in het gebouw of op de rondom gelegen terreinen aanbrengt. De VFLD en de mede-organiserende vereniging/club zullen als vereniging voor een dergelijke schade nimmer garant staan.
  • Het is altijd mogelijk dat de hond op de locatie zijn/haar behoefte doet, dit dient dan direct te worden opgeruimd. Hiervoor is de eigenaar c.q. begeleider van de hond verantwoordelijk maar aarzel niet om elkaar hierop aan te spreken. 

Graag tot ziens op één van onze evenementen!