VFLD Kampioensclubmatch

VFLD Kampioensclubmatch

door
504 504 mensen hebben dit evenement bekeken.

Op zondag 24 september 2023 houden we weer onze jaarlijkse clubmatch. Dit jaar wederom met vergave van het CAC aan de beste reu en beste teef. De beste hond van het ras mag zich “Clubwinnaar 2023” noemen. Aan het einde van de dag hebben we dus als het goed is 3 clubwinnaars.

Daarnaast zal aan de winnaar van de jeugdklasse bij zowel de reuen als teven het “Jeugd-CAC” vergeven worden (mits de kwalificatie U behaald) en door de winnaar van de veteranenklasse bij zowel de reuen als teven kan het “Veteranen-CAC” gewonnen worden (mits de kwalificatie U behaald).

Dit jaar mogen we gebruik maken van het terrein van KC Gorinchem, Haarweg 31a, 4205 NC in Gorinchem.

Volledig adres:
KC Gorinchem
Haarweg 31a
4205 NC Gorinchem

Keurmeester dit jaar is dhr. dhr. Baars.

Wij als bestuur zullen er alles aan doen om er voor u allen een gezellige en feestelijke dag van te maken. Voorafgaand aan de keuring ontvangen wij u graag met een kopje koffie met gebak vanaf 09:30 uur. De keuringen beginnen omstreeks 10.00 uur. Het inschrijfgeld voor de 1e hond bedraagt € 25,00. Dit is inclusief de online catalogus. Voor de 2e en daarop volgende hond(en) betaalt u € 22,50.

Dit jaar is het niet mogelijk om voor de knuffelklasse online in te schrijven, mocht je wel graag met je hond hieraan mee doen dan kan dit door een mail te sturen naar het secretariaat. De Knuffelklasse is voor honden die wél raszuiver zijn, maar die niet echt geschikt zijn voor de show. Bijv. gecastreerde reuen, honden met een kleurfout of gebitsfout, of die te groot of te klein zijn etc. Het inschrijfgeld voor deze klasse bedraagt € 10,- en mag contant voldaan worden tijdens de show (inschrijvingsdeadline) is 12 september 2023. De honden in deze klasse dingen niet mee voor beste reu/teef of beste van het ras en krijgt ook geen kwalificatie, maar krijgen wel een keurverslag.

Heeft u een Jongste puppy-, puppy- en/of veteraan; dan betaalt u slechts € 20,- inschrijfgeld per hond.

De toegang voor bezoekers en gast honden is gratis.

Na de keuringen zal er een leuke loterij plaatsvinden. Iedere deelnemende hond ontvangt een
diploma en een bekertje.

En ook dit jaar zal “Happy Dog” diervoeding ons sponsoren!

Het is mogelijk om op locatie eten en drinken te kopen in de Kantine van KC Gorinchem, er is dit jaar geen georganiseerde lunch.

Wij hopen op 24 september weer vele Pinschervrienden bij elkaar te zien voor een sportieve en
gezellige clubmatch.

Programma

09.30 – Entree open
10.00. – Begin van de KCM

Informatie / Information

 • Volledig digitale ringadministratie en gratis online catalogus
 • Maatregelen volgens voorschriften van de overheid op het moment van de tentoonstelling
 • Mogelijkheid om een CAC of een dubbel CAC te winnen
 • In het geval dat de show moet worden geannuleerd, wordt het inschrijfgeld terugbetaald minus 8,5%
 • Bij inschrijving voor deze show gaat u gelijktijdig akkoord met publicatie van foto’s genomen op het showterrein op social media/website van de VFLD

Inschrijvingen verlopen via:

Event registration closed.
 

Datum en tijd

24-09-2023 09:30
 

Einddatum registratie

12-09-2023

Share With Friends


Voor alle, namens De Verening van Fokkers en Liefhebbers van gladharige Dwergpinschers en aanverwante rassen (VFLD), georganiseerde evenementen geldt o.a.:

 • Deelname is voor eigen risico.
 • Honden dienen altijd aangelijnd te zijn tenzij door de organisatie anders wordt aangegeven.
 • Voorkom agressie tussen honden onderling en geef elkaar de ruimte. Iedere eigenaar dient ervoor te zorgen dat andere deelnemers en aanwezigen op geen enkele manier hinder ondervinden van zijn of haar hond.
 • Het welzijn van de honden staat voorop. Ruw optreden is niet toegestaan. Dit kan leiden tot schorsing of verwijdering van het terrein.
 • Deelnemers aan de evenementen stellen zich bloot aan bepaalde risico's die inherent zijn aan het deelnemen aan de verschillende evenementen. De VFLD en door de VFLD aangewezen organisaties kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig ongerief of nadeel, inbegrepen ongevallen, als direct gevolg van deelname aan het betreffende evenement.
 • Iedere exposant - eigenaar - deelnemer draagt zelf de volle verantwoordelijkheid voor eventuele schade, die de exposant - eigenaar - deelnemer of de door hem ingeschreven honden aan personen of eigendommen in het gebouw of op de rondom gelegen terreinen aanbrengt. De VFLD en de mede-organiserende vereniging/club zullen als vereniging voor een dergelijke schade nimmer garant staan.
 • Het is altijd mogelijk dat de hond op de locatie zijn/haar behoefte doet, dit dient dan direct te worden opgeruimd. Hiervoor is de eigenaar c.q. begeleider van de hond verantwoordelijk maar aarzel niet om elkaar hierop aan te spreken. 

Graag tot ziens op één van onze evenementen!