Algemene ledenvergadering met activiteiten

Algemene ledenvergadering met activiteiten

door
11 11 mensen hebben dit evenement bekeken.

Zondag 24 maart 2024, op deze dag is de Algemene Ledenvergadering van de V.F.L.D. (agenda is naar de leden verstuurd via de mail)

 • Vanaf 13.00u bent u welkom op hondenschool Fairydogs in Weurt (bij Nijmegen)
  U kunt uw hond(en) uitlaten in het aangrenzend losloopgebied
 • Om 14.00u start de algemene ledenvergadering
  (bent u lid van de V.F.L.D. dan heeft u hier een uitnodiging voor ontvangen. Mocht u geen uitnodiging hebben ontvangen maar wel lid zijn dan kunt u contact opnemen met Bianca.smits@home.nl)
 • Ongeveer om 15.00u, na de vergadering, bieden wij u koffie/thee met iets lekkers aan. Ook kunt u deelnemen aan een workshop rally-O.
  Dit is een hondensport afkomstig uit Amerika. U loopt samen met uw hond een parcours dat is opgebouwd uit verschillende gehoorzaamheidsoefeningen. Het is geen probleem als u geen ervaring heeft met hondensport, iedereen kan meedoen! voor deelname aan deze workshop vragen wij een bijdrage van 5 euro.
 • We hopen op lekker weer en sluiten de dag af om 17.00u

Om organisatorische reden vragen wij u om u op te geven vóór 17 maart bij Bianca;

Bianca.smits@home.nl

Graag in uw mail het aantal personen en aantal honden waarmee we u mogen verwachten vermelden.

Tot ziens op 24 maart!
Bestuur V.F.L.D.

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar Bianca.smits@home.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

24-03-2024 13:00
 

Locatie

Share With Friends


Voor alle, namens De Verening van Fokkers en Liefhebbers van gladharige Dwergpinschers en aanverwante rassen (VFLD), georganiseerde evenementen geldt o.a.:

 • Deelname is voor eigen risico.
 • Honden dienen altijd aangelijnd te zijn tenzij door de organisatie anders wordt aangegeven.
 • Voorkom agressie tussen honden onderling en geef elkaar de ruimte. Iedere eigenaar dient ervoor te zorgen dat andere deelnemers en aanwezigen op geen enkele manier hinder ondervinden van zijn of haar hond.
 • Het welzijn van de honden staat voorop. Ruw optreden is niet toegestaan. Dit kan leiden tot schorsing of verwijdering van het terrein.
 • Deelnemers aan de evenementen stellen zich bloot aan bepaalde risico's die inherent zijn aan het deelnemen aan de verschillende evenementen. De VFLD en door de VFLD aangewezen organisaties kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig ongerief of nadeel, inbegrepen ongevallen, als direct gevolg van deelname aan het betreffende evenement.
 • Iedere exposant - eigenaar - deelnemer draagt zelf de volle verantwoordelijkheid voor eventuele schade, die de exposant - eigenaar - deelnemer of de door hem ingeschreven honden aan personen of eigendommen in het gebouw of op de rondom gelegen terreinen aanbrengt. De VFLD en de mede-organiserende vereniging/club zullen als vereniging voor een dergelijke schade nimmer garant staan.
 • Het is altijd mogelijk dat de hond op de locatie zijn/haar behoefte doet, dit dient dan direct te worden opgeruimd. Hiervoor is de eigenaar c.q. begeleider van de hond verantwoordelijk maar aarzel niet om elkaar hierop aan te spreken. 

Graag tot ziens op één van onze evenementen!